Mësoni

Historin tonë

Ndërmarja është themeluar qysh nga viti 1983, duke filluar me aktivitetin e saj parësor, plasimin në treg të mishit të viqit dhe produkteve nga mishi. Në këtë kohë ndërmarja, ndër të paktat në vend, arrin epitetin për cilësi dhe produkte unikate që më vonë do të bëhen pjesë e kultures tradicionale në vend dhe më gjerë......

Më shumë
Pasion i vërtet

Shije Natyrale

Njihu me

produktet tona

Fabrika e mishit Apetit ka një gamë të gjerë të produkteve të cilat klasifikohen në disa grupe, sikurse produktet nga mishi i viqit, pules dhe peshkut.

SHIKO PRODUKTET

Please follow on Instagram
for latest recipes.

Chef's Pick

COOKING RECIPES