• Fabrika e mishit

  Fabrika e mishit

 • Historiku dhe eksperienca e punës së entitetit

  Historiku dhe eksperienca e punës së entitetit

 • Rreth nesh

  Entiteti ka filluar veprimtarinë e vetë ekonomike qysh nga Marsi i vitit 1983 me emrin DPZ “Apetit” me seli në Vushtrri. Veprimtaria ishte...

  Lexo më shumë
 • Therrtorja

  Ne posedojmë edhe therrtoren e cila gjindet në Vushtrri ,ku bëhet therrja e kafshëve të gjalla dhe nga aty bëhet furnizimi me mish të freskët...

  Lexo më shumë
 • Fabrika e mishit

  Lexo më shumë

Dyqanet

Apetit Shpk ka dy mishtore të cilat gjinden njëra në Rr.Dëshmorët e Kombit Vushtrri dhe mishtoren e tjeter e cila gjindet në Rr.Mbretëresha Teutë në Mitrovicë. Në mishtoret Apetit ju çdo herë mund të furnizoheni me mish të freskët dhe produkte të ndryshme të mishit ku të gjitha...

 • dyqani 1
  Mishtoret e Apetit Shpk

Contact Us